•  Betala enkelt med Swish
  •  Snabba leveranser 1-4 vardagar
  •  365 dagars öppet köp
  •  Välj uthämtningsställer med PostNord eller Schenker

Uv-kläder vuxna

Uv kläder vuxna dam | herr

Soak har nu tagit fram en mycket bra uv t-shirt till dam och herr med skydd +50. Passar bra till resan, stranden, semestern men även som t-shirt vid ute aktivitet som t.ex klippning av gräsmattan och andra arbeten utomhus där man vill skydda kroppen mot förmycket med uv ljus. Våra uv kläder är ett bra alternativ för uv krämer. 
Vu dräkt till simning och bad till dam. Vi har utvecklat en mycket populär baddräkt med arm och ben. Denna baddräkt har även uv skydd. Finns i små storlek till barn men även i stora storlekar till dam.

Vi på Soak har lång erfraenhet av simning och resor. Till sommaren och på semestern är det viktigt att kunna skydda sig mot de fraliga UV-strålarna. Soak har tagit fram bra uv-kläder till vuxna. Uv-tröja till dam och herr. Våra UV-kläder har uv-skydd +50.

Vi på Soak utvecklar sim och badprodukter till simning, bad och resan. Vi lägger stor vikt vid god passform, kvalité och till ett bra pris.
Handlar du från Soak handlar du från ett Svenskt varumärke med säte i Uppsala, Sverige. 

Uv kläder till vuxna

Uv-kläderna har en bra skyddsegenskaper och håller +50. Vi har stort eget lager med snabba leveranser från Uppsala. Köp snygga och bra solskyddskläder till vuxna, dam och herr enkelt och billigt online. 

 

Läs mer

storlek

Storlek herr

Färg

Varumärke

storlek
Storlek herr
Färg
Varumärke

 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen