•  Betala enkelt med Swish
  •  Snabba leveranser 1-4 vardagar
  •  365 dagars öppet köp
  •  Välj uthämtningsställer med PostNord eller Schenker

Aquarapid armpuffar

Aquarapid armpuffar från Aquarapid

Armringar som är runda har blivit mycket populära till barn, speciellt Aquaringar från Aquarapid. Passar mycket bra till barn som inte har lärt sig simma och vill ha ett par bra och säkra armingar.

Armringar är ringar som bärs runt överarmen. De är vanligtvis tillverkade av plast och är fyllda med luft och har en skumgummi kärna. Armringar finns från ca. 0 är upp tills man är ca. 6 år. Är man äldre så finns det runda armringar från Strooem som heter speedups och passar till barnen är 12 år.

Det är också viktigt att välja rätt storlek på din aquaring eller armring. För små ringar ger inte tillräckligt med flythjälp och för stora ringar kan glida av. Läs tillverkarens anvisningar och mät ditt barns överarm för att hitta rätt storlek.

Skötselråd av Aquarapid armpuffar

Det är viktigt att man läser instruktionerna och säkerställer att luften håller i armringarna. Det gör man vid leverans av armringarna.

Tänk på att har armringarna i solen utan vatten gör att skarvarna smälter och blir obrukbara. Man ska också akta armringarna mot vassa föremål i och runt bassängen men även bryggor om man badar utomhus. 

Handla billiga Aquarapid armpuffar till barn

Hos oss handlar du alltid armringar och aquaringar billigt, snabbt och enkelt online. Vi har stort eget lager med snabba leveranser.

Läs mer

Färg

Färg

 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen