•  Betala enkelt med Swish
  •  Snabba leveranser 1-4 vardagar
  •  365 dagars öppet köp
  •  Välj uthämtningsställer med PostNord eller Schenker

Simglasögon - barn

Simglasögon till barnen är en bra hjälpmedel till barn för att lättare kunna få en bra vattenvana och lära sig simma. Simglasögon hjälper till att skydda barnens ögon från klorvatten och eventuella kemikalier som kan irritera ögonen. De är också till stor hjälp för barn som inte är bekväma med att ha huvudet under vattnet eller för dem som vill utforska vattnet genom att titta under ytan.

Välj rätt simglasögon till barnen

När det gäller att välja simglasögon till barn är det viktigt att välja rätt typ av glasögon som passar barnets ansiktsform och ålder. För de allra minsta barnen är det bäst att välja simglasögon som har mjuka, flexibla ramar och justerbara remmar för att säkerställa en bekväm passform. Simglasögon med breda och mjuka silikondynor runt ögonen ger också en bättre tätning och hindrar vattnet från att tränga in.

Billiga simglasögon till barn med bra kvalité

Vi har valt ut bra simglasögon till barn med god kvalité till rätt pris. Vi har valt ut simglasögonen till barn med vår långa erfarenhet av att vi har varit simlärare, simtränare och simledare.

Behöver ni mer hjälp med att välja simglasögon? Då är ni alltid välkomna att kontakta oss på Soak så ska vi hjälpa till.

Läs mer

 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen