•  Betala enkelt med Swish
  •  Snabba leveranser 1-4 vardagar
  •  365 dagars öppet köp
  •  Välj uthämtningsställer med PostNord eller Schenker

Simutrustning

Simutrustning til simning

Välkommen till din Svenska varumärket Soak för premium simutrustning och simtillbehör som tar din simning till nya nivåer. Oavsett om du simutrustningen är till barn, nybörjare, triathleter, swimrun, mastersimmare eller elit så har vi bra och rätt simutrustning för dig. Vi har vi allt du behöver för att nå dina mål i poolen eller öppet vatten.

Vi erbjuder högkvalitativa simprodukter till bästa priserna på marknaden. Från simglasögon, badmössor, badbyxor, badshorts, baddräkter, baddräkter med ben och simfötter, vårt sortiment är till för att möta nästan allas behov av simutrustning.

För de som vill förbättra sin simteknik och öka sin prestanda, har vi simutrustning som simfötter, simpaddlar, dolme, simplatta som hjälper till att bygga styrka och förbättra simrörelser. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av simkläder för alla åldrar och kroppstyper, så oavsett om du är simmare, triathlet,  eller vattenentusiast, finns det något för dig här. Vi har även fina baddräkter till barn och simskolan.

Med fokus på både kvalitet och komfort strävar vi efter att erbjuda produkter som inte bara presterar på toppnivå, utan också håller dig bekväm under hela din simningen. Våra simglasögon är utformade för att erbjuda överlägsen passform och klarhet under vatten, medan våra baddräkter och badmössor är tillverkade av material av hög kvalitet som är både slitstarka och snabbtorkande.

Simutrustning till barn, motionär och elit

Oavsett om du simmar för nöje, motion eller tävling, är det viktigt att ha rätt utrustning för att maximera din simning och prestation i vattnet. Utforska vårt sortiment av simutrustning idag och ta din simning till nästa nivå!

Läs mer

Storlek skor

Färg

Varumärke

Storlek skor
Färg
Varumärke

 

Läs mer

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen