•  Betala enkelt med Swish
  •  Snabba leveranser 1-4 vardagar
  •  365 dagars öppet köp
  •  Välj uthämtningsställer med PostNord eller Schenker

Badmössa barn

Badmössa barn till olika vattenaktiviteter

Badmössor är bra till barn som simmar eller leker i vattnet. Med en badmössa barn kan man enklare hålla uppsikt på sitt barn. Men många badmössor håller värmen och barnen fryser mindre i vattnet, speciellt om det är kallt i vattnet.

Det finns många olika typer av badmössor  och det är viktigt att välja rätt typ för ditt barn.

En av de vanligaste badmössor är silikonbadmössor. Dessa är gjorda av ett mjukt och flexibelt material som är bekvämt att bära och som ger ett bra skydd mot klor och andra kemikalier i vattnet. Silikonbadmössor finns i många olika färger och mönster, vilket gör det lätt att hitta en färg som barnet tycker om.

Denna modell finns i två olika storlekar. 

En annan typ av badmössa barn är latexbadmössor. Dessa är gjorda av ett tunnare och mer elastiskt material än silikonbadmössor. Latexbadmössor är vanligtvis billigare än silikonbadmössor, men de är inte så bekväma, ganska stumma och håret fastnar lätt i badmössan. Dessutom är de inte lika hållbara som silikonbadmössor och kan behöva bytas ut oftare.

För yngre barn kan det vara en bra idé att välja en badmössa med en rolig och färgglad design. Detta kan göra det roligare för dem att bära badmössan och hjälpa dem att känna sig mer bekväma i vattnet. Det finns också badmössor med olika karaktärer eller djurmotiv som kan vara särskilt lockande för barn.

Viktigt att komma ihåg är att badmössa barn inte bara är ett tillbehör för att göra badandet roligare, utan också en viktig miljöfunktion för badets reningsanläggning, förhindrar att håret fastnar i simbassängens filter. Därför är det viktigt att välja en badmössa som passar ditt barns huvudstorlek och som sitter ordentligt på plats.

Hur väljer jag en badmössa barn?

1 . Börja mät ditt barns huvudomkrets.

2. Har barnet långt hår behövs det tas med i valet av badmössa.

3. Titta på Soaks hemsida och se vilken badmössa som passar bra till ditt barn.

Har du flera frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på Soak.se

Vilka material finns det på badmössa barn?

1. Latex badmössa, tunn och går lätt sönder. Klippar fast i håret. Billig. Sitter mycket tight.

2. Silikonbadmössa, tjockare i materialet och håller bättre. Tight på huvudet. Dyrare.

3. Simbadmössa med olika motiv. Oftas gjord i silikon. Sitter tight på huvudet. Kostar ca 100-150kr.

4. Badmössa gjord i PU cap. En form av silikon badmössa. Men sitter mycket mjukare på huvdet. Rekommenderas. Ca 150-200kr.

Läs mer

Färg

Varumärke

Färg
Varumärke

 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen