•  Betala enkelt med Swish
  •  Snabba leveranser 1-4 vardagar
  •  365 dagars öppet köp
  •  Välj uthämtningsställer med PostNord eller Schenker

Badkläder till dam

Badkläder till damer finns i många olika stilar och passformer, från bikinis till baddräkter och tankinis. När du väljer badkläder är det viktigt att hitta en stil som passar dig och ger dig ett bra upplevelse vid t.ex vattengymnastik, simning, wet-west, badet och på semestern vid stranden.

Baddräkter är ett bra val om man vill ha mer täckning. Det finns många olika stilar av baddräkter, hög benskärning, låg benskärning, ben som täcker delar av låret. När man köper en baddräkt är det bra att titta på axelbanden. Det finns smala, breda, och justerbara axelband. Ryggen finns det en mängd olika modeller. Modeller med väldigt öppen rygg till dem som är mer stängda. 

En tankini är en annan populär stil som kombinerar funktionerna hos en bikini och en baddräkt. En tankini består av en topp som täcker magen och en separat underdel, och är ett bra val för damer som vill ha mer täckning än en bikini men samtidigt vill ha möjlighet att känna sig mer fri. Har man en längre överkropp brukar tankini vara ett bra plagg.

När du väljer baddräkt är det också viktigt att tänka på materialet. En högkvalitativ badkläder i ett snabbtorkande material, som till exempel polyester, är ett bra val eftersom det torkar snabbt och håller formen även efter upprepade tvättar och användning. Detta passar mycket bra om man simmar ofta, går på vattengymnastik eller är t.ex simlärare. 

Oavsett vilken stil eller passform du väljer, är det viktigt att du känner dig bekväm i dina badkläder för att kunna njuta av din tid vid stranden eller vid poolen. Så ta dig tid att hitta rätt stil och passform för dig. 

Vi på Soak arbetar med bra material för bästa livslängd och kvalité. 

Läs mer

storlek

Färg

Varumärke

storlek
Färg
Varumärke

 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen