•  Betala enkelt med Swish
  •  Snabba leveranser 1-4 vardagar
  •  365 dagars öppet köp
  •  Välj uthämtningsställer med PostNord eller Schenker

Klortålig baddräkt dam vattengymnastik

Baddräkter till vattengympan. Bli bekväm och stilfull i vattnet!

Vattengympa är en fantastisk träningsform som inte bara ger dig en helkroppsworkout utan även är skonsam för dina leder. Och när det kommer till att välja rätt baddräkt för vattengympa, finns det flera faktorer att tänka på. Du vill ha något som är både bekvämt och funktionellt samtidigt men som samtidigt är tåligt mot klor och saltvatten. Här är några tips till dig när du skall välja den perfekta baddräkten för din vattengympan

Välj rätt matrial till din baddräkt till vattengympan

När du väljer en baddräkt för vattengympa är det viktigt att leta efter material som är hållbart och motståndskraftigt mot klor och saltvatten. Baddräkter som innehåller 55% PBT(polyester) 45%  polyester eller att det står 100% polyester är mycket bra och motståndskraftigt mot klor, torkar snabbt och bibehåller sin form även efter upprepad användning.

Passformen är viktigt när du väljer baddräkt till vattengympan 

En baddräkt för vattengympa bör ha en bekväm och flexibel passform som gör att du kan röra dig fritt i vattnet. Välj en baddräkt med stretchigt material och bra elastiska egenskaper för att säkerställa att den sitter på plats och inte begränsar dina rörelser. Det är också viktigt att baddräkten täcker tillräckligt mycket hud för att du ska känna dig bekväm och självsäker under träningen.

Klortålig baddräkt dam vattengymnastik stöd & komfort

För vattengympa kan det vara fördelaktigt att välja en baddräkt med inbyggda stödfunktioner, som till exempel en inbyggd bh eller lätt vadderade kupor. Detta ger extra stöd och komfort för bysten under aktiviteten. Om du föredrar extra stöd kan du också överväga att välja en baddräkt med korsade eller breda axelband för att minska trycket på axlarna.

Rätt design till baddräkten, det kan Soak

Baddräkten behöver inte bara vara funktionell utan också stilfull! Välj en design som du tycker om och som får dig att känna dig självsäker i vattnet. Det finns en mängd olika mönster, färger och stilar att välja mellan, så du kan hitta något som passar din personliga stil och smak. Då är en Soak baddräkt ett mycket bra alternativ.

Kom ihåg att ta hand om din baddräkt genom att skölja den noggrant efter varje användning för att ta bort eventuell klor eller annat skadligt material. Duscha gärna med baddräkten på för få får man bort kloret lättare. Följ Soaks instruktioner tvätt instruktioner för att förlänga baddräktens livslängd.

Sammanfattningsvis är baddräkten för vattengympa en kombination av funktion och stil. Välj en baddräkt med hållbart material, bekväm passform, stödjande funktioner och en design som får dig att känna dig självsäker i vattnet. Med rätt baddräkt kommer du kunna njuta av din vattengympa fullt ut samtidigt som du ser stilig ut.

Har ni flera frågor kring klortålig baddräkt dam vattengymnastik och saltvatten är ni alltid välkommen att höra av er till oss. 

Soak strävar alltid för bästa passform, kvalité till riktigt bra priser! 

Läs mer

storlek

Färg

Varumärke

storlek
Färg
Varumärke

 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen