Sortiment

Sök produkt

Tvålar » För män

Bay Citrus raktvål

Produktserien "Bay Citrus" från skotska Arran Aromatics är framtagen särskilt för män. Produkterna är baserade på vitamin E och extrakt av citron, lavandin, lagerblad och muskot. Raktvål speciellt framtagen för att producera ett rikt och fuktgivande lödder tillsammans med en rakborste. Tvålen sitter i en elegant skål gjord i rosenträ. Tvålen finns även att köpa som refill.

239 kr / st

Antal:

Bay Citrus raktvål refill

Produktserien "Bay Citrus" från skotska Arran Aromatics är framtagen särskilt för män. Produkterna är baserade på vitamin E och extrakt av citron, lavandin, lagerblad och muskot. Raktvål speciellt framtagen för att producera ett rikt och fuktgivande lödder tillsammans med en rakborste. Tvålen är en refill till rakskålen i samma serie.

139 kr / st

Antal:

Rak kräm

100 ml. Rakkräm som används vid rakning med hyvel. Löddrar precis som raklödder men har även en återfuktande effekt på hyn. Löddret arbetas upp med händerna eller rakborste.

149 kr / st

Antal:

Rakborste

Rakborste av hög kvalitet tillverkad för hand i England. Borsten tillverkas av hår från vildsvin. Används tillsammans med raktvål i samma serie.

329 kr / st

Antal:

Vetiver skrubbtvål

Vetiver-olja används ofta i herrprodukter och har en "jordig trädoft". Oljan sägs ha en läkande effekt på huden och passar alla hudtyper. Skrubbtvål för män med havrekorn i som ger en skön peelingeffekt. 200 g.

98 kr / st

Antal: