Sortiment

Sök produkt

Tvålar » Naturtvålar

Anti mygg tvål

69 kr / st

Antal:

Apotekartvål - Ringblomma

Apotekartvål- Ringblomma

Apotekartvål är inte bara vanlig tvål, utan det är tvål med extra vårdande oljor och extrakter. De innehåller bara eteriska oljor och används nästan som lite huskurer i ört/hemmaapoteket. De levereras i fin gammeldags pappersförpacknign som påminner lite om svunna tiders apotekarförpackningar.

Ringblomma har använts medicinskt i århundraden. Traditionellt har den använts för att behandla eksem, mindre brännskador, inklusive solbränna, vårtor och mindre skador såsom stukningar och sår. Ringblomma Minskar inflammationer och främjar sårläkning.

Den används för att behandla en rad av olika hudsjukdomar och har visats vara effektiv vid behandling av sår, eksem, blöjutslag och acne, resultat har visats så snabbt som efter 3-4 dagars behandling. 

ingredienser ringbommetvål

Förtvålad olivolja, cocosolja, ekologisk palmolja, majsolja, ekologisk rapsolja, ekologisk ricinolja, ringblommeextrakt, ringblomma, e-vitamin, gurkmeja

99 kr / st

Antal:

Champagne!

Fest, glädje, glitter, glamour och bubblor i näsan. Denna tvål har allt detta och samtidigt vårdar den huden med skönt sheasmör.

75 kr / st

Antal:

Citron Verbena

69 kr / st

Antal:

Efter regn kommer solsken!

Kan en tvål vara tröstande! Ja, om den doftar så här! Eteriska oljor av Patchouli och Litzea Cubeba i skön harmoni med Vanilj ger tröst och hopp! Att den samtidigt vårdar din hud med härlig Aprikoskärnolja och Sheasmör gör ju inte saken sämre! Helt vegetabilisk.

Kärleksfullt Handgjord Aprikos Tvål.

75 kr / st

Antal:

Förförelse

Vegetabilisk, vårdande tvål med härlig Förförisk doft. Helt enkelt Oemotståndlig! Innehåller mängder med Sesamolja och Ricinolja för att återfukta din hud och göra den mjuk och smidig. Så låt dig förföras av denna sköna tvål!

75 kr / st

Antal:

Hundschampo Tvål

En härligt löddrande och vårdande tvål för både päls och hud. Oljorna som Jojobaolja & Olivolja ger tillsammans med Bivaxet glans och lyster som sitter i länge. De eteriska oljorna: Lavendel, Citrongräs, Tea Tree & Pepparmynta är antiseptiska, svamp och virushämmande, insektsavstötande & vårdande.

75 kr / st

Antal:

Jasmin Mix

En härligt doftande & löddrande tvål. Helt vegetabilisk och mycket mild. Gjord av de finaste oljorna som rengör skonsamt och återfuktar din hud. Perfekt både i duschen och vid handfatet.

Kärleksfullt Handgjord Sheasmörtvål.

75 kr / st

Antal:

Kökshjälpen!

Första hjälpen mot matlagningsdofter som sätter sig på händerna! Alla dofter som fisklukt och t o m vitlöksdoften försvinner. Även mycket bra för trädgårdsmästarens smutsiga händer. Vårdar samtidigt huden med härliga oljor och Sheasmör. Oumbärlig i Köket helt enkelt, prova och Du vill inte vara utan den igen!

75 kr / st

Antal:

Liljekonvalj

69 kr / st

Antal:

Mandarin Mynta

Härlig Sheasmörtvål med ljuvlig doft av Enhörningsmagi. Barnsligt,underbart helt enkelt. Både lugnar och piggar upp efter stressiga dagar. Vårdar din hud och gör dig glad samtidigt! Helt Vegetabilisk. Passar lika bra vid Handfatet som i Duschen.

75 kr / st

Antal:

Mmmm vanilj

69 kr / st

Antal:

Nirvana

Kärleksfullt Handgjord Naturtvål

En speciell tvål som doftar speciellt och passar till, ja, speciella människor! En renare väg till upplysningen. Det här är en mild tvål som räcker länge. Tvättar skonsamt rent och återfuktar huden. Sheasmör och Mandelolja ger len och skön hud.

75 kr / st

Antal:

Olivia Amorina

Kärleksfullt Handgjord Olivoljetvål

Olivia Amorina

En tvål som doftar kärlek från den eteriska oljan Ylang Ylang. Mycket mild och vårdande & som kan öppna upp dig för Kärleken. Innehåller endast ren, kallpressad Olivolja, Eterisk olja av Ylang Ylang och smulade Rosenblad.

75 kr / st

Antal:

Olivia citronina

69 kr / st

Antal:

Patchouli

Kärleksfullt Handgjord Sheasmör Tvål

Patchouli, Patchouli

Otroligt löddrande och vårdande tvål, Moder Jord!

Sheasmör i mängder gör att den även passar mycket torr hud. Innehåller äkta eterisk oja av Patchouli. Helt naturlig Patchouli kan ha förmågan att hjälpa även skadad hud. Är helt Vegetabilisk och naturligt färgad med Kakao. Jordnära.

75 kr / st

Antal:

Raktvålen

En riktigt traditionell raktvål, rejält löddrande med bra glid för hyvel eller kanske kniv? Mycket, mycket dryg. Härliga oljor, Shea- och Kakaosmör vårdar samt gör Din hud len och mjuk. Kaolinlera rensar huden och ger extra mjukhet. Mild doft av fräscha äkta Eteriska oljor som ger svalka och kraft! Inga färgämnen. Helt Naturligt!

Eteriska oljor: Lime, Lavndel, Grönmynta, Rosmarin cineol, Eukalyptus & Pepparmynta.

75 kr / st

Antal:

Ren lera

LeraRen, RenLera!

Kan man bli ren av Lera? Ja, om det är Kaolinlera, en lera som har den förmågan att den "drar" ur orenheter från huden. Gör också huden härligt mjuk och len. Peelingeffekt från Havregryn. Renande eteriska oljor: Lavendel, Cederträ, Enbär. Tea Tree och Citrongräs. Härliga oljor och Sheasmör är kronan på verket, denna sköna tvål som passar mycket bra för ansiktsvård.

75 kr / st

Antal:

Rosa lera

HälsoTvålen!

Rosa Lera

Skön vegetabilisk tvål som är berikad med ljuvligt Mango- och Kakaosmör. Innehåller Rosa Lera som tillsammans med eterisk olja av Rosenträd passar torr och känslig hud. En underbart doftande tvål för bad och dusch som även är en skön och vårdande ansiktstvål.

75 kr / st

Antal:

Syrén

69 kr / st

Antal:

Älskling

Kärleksfullt Handgjord Sheasmör Tvål

En riktig Älsklings Tvål! Helt vegetabilisk och mycket mild. Gjord av de allra finaste oljorna som rengör skonsamt och återfuktar din hud. Perfekt både i duschen och vid handfatet. Passar alla med ett kärleksfullt sinne.

75 kr / st

Antal:

Örtagårdsskrubb

HälsoTvålen!

Örtagårdsskrubb

Perfekt tvål efter en dag i Örtagården, både i verkligheten och de dagar man önskar att man hade tillbringat i en blommande Örtagård. Skön vegetabilisk tvål som är berikad med ljuvligt Mango- och Kakaosmör. Malda blommor av Lavendel, Ros och Ringblomma och Mynta gör denna tvål helt unik. Sköna eteriska oljor från Örtagården är verkligen kronan på verket!

75 kr / st

Antal:

Örter&Kärlek

En fantastiskt krämig tvål. Silkesmjuk känsla och underbart doftande av örter. Innehåller de absolut exklusivaste oljorna som Avocadoolja och Vetegroddsolja. Oljor som gör under för trött, känslig & matt hud. En riktig "Lyxtvål". Helt vegetabilisk.

75 kr / st

Antal: