Sortiment

Sök produkt

Villkor

Personuppgifter och beställning

För att kunna handla hos oss måste du registrera dig som kund. De uppgifter som lagras i vårt kundregister har ingen obehörig tillgång till och uppgifterna lämnas inte ut till andra företag.

Priser

Priset som anges på webbplatsen vid inköpstillfället är det som gäller.
Priserna är styckpriser inklusive moms om inget annat anges.

Orderbekräftelse

Så fort din beställning nått oss, skickar vi ut en orderbekräftelse till dig via e-post med information om din beställning. Här finns även en betallänk så att du kan betala din beställning om du inte gjorde detta vid beställningstillfället. (Du når även betallänken bland dina tidigare beställningar på ditt användarkonto.)

Betalningssätt

Förskottsbetalning 

Vi erbjuder förskottsbetalning med hjälp av Payson.

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson.

Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Payson - Säkra nätbetalningar

Direkt när du har bekräftat din beställning kan du betala via en betallänk till Payson. Om du väljer att betala senare kan du nå betallänken igen i ditt orderbekräftelsemail eller på ditt användarkonto här på sidan under dina tidigare beställningar.

När vi mottagit din betalning aktiverar vi beställningen och skickar hem den till dig.

Om du inte betalat inom 7 dagar annulleras din beställning och tas bort från vårt system. Vi levererar då inga varor och du har inte möjlighet att betala dem längre.

Fakturabetalning

Vi erbjuder även betalsättet "Paysonfaktura" i samarbete med Payson AB. 

Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 20 kr. 

För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. 

Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. 

Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr  tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. 

Information om pantsättning

Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till Gothia Financial Group AB. 

Leverans

När vi ser betalningen på vårt konto skickar vi leveransen samma eller nästföljande arbetsdag.

Retur

Behöver du returnera dina varor? Kontakta oss på soak@soak.se så löser vi detta. Vi måste först veta att en retur är på väg. Du får även en retuadress att skicka varorna till.

Transport

Om något skulle hända varan/varorna under transporten innan de nått dig är SOAK betalningsansvariga. Vårt ansvar är att se till att dina varor når dig i samma skick som de var när vi sände dem. Om däremot varan/varorna kommer bort då du återsänder en vara till oss är du som kund betalningsansvarig.

Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan.
För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. 
Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Vi vill gärna att du kontaktar oss innan du återsänder varorna, för att vi ska kunna ge dig information om hur du ska gå tillväga. 

Varor som sänds mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. 

Reklamationer

Om det skulle vara fel på varan du fått, eller om du fått fel vara, vill vi att ni kontaktar oss. Antingen via hemsidan eller via mail: soak@soak.se. Vi kan då rätta till felet. Vi ersätter med ny felfri vara om möjligt, annars har du rätt att få pengarna tillbaka. Vid reklamationer står SOAK för frakten.

Säkerhet

Lösenordet till ditt användarkonto envägskrypteras och kan inte dekrypteras. Inte ens vi kan se vad ditt lösenord är.

När du gör din betalning via Paysons system står Payson för säkerheten. Läs mer om deras säkerhetsinformation.